Jeroen & Alex

Met een HBO-diploma op zak en jarenlange ervaring als bedrijfsleider in de horeca, besloot Jeroen van Erp in 2011 een klusbedrijf te beginnen: JVE Kluswerken. Daarbij ontmoette hij tijdens een opdracht de geschoolde timmerman Alex van Kollenburg die ook zelfstandig werkte. Het klikte en er werd vaker samengewerkt,  toen er een ontmoeting plaatsvond met de directeur van een belangrijk bedrijf voor winkelontwerp en inrichten. Daardoor kregen ze de mogelijkheid om grote winkelverbouwingsopdrachten uit te voeren, in binnen- en buitenland. Dat nam zo’n grote vorm aan dat in 2016 besloten werd samen een bedrijf op te richten onder de naam Hout Accent. Het werken met allerlei soorten hout in verschillende toepassingen is toch wel een passie gebleken. Eerlijk , natuurlijk materiaal wordt na loop van jaren in gebruik alleen maar mooier.

Sinds de start van Hout Accent is de groei verder gegaan, is de eigen werkplaats compleet ingericht met hoogwaardige machines en is het team uitgebreid met alle disciplines die in de bouw nodig zijn. Daardoor kan bijna iedere verbouwing door één team worden uitgevoerd.

Wat we voor elkaar hebben gekregen voor retailers zoals bijvoorbeeld in samenwerking met Store 3D?De winkelinrichting in verschillende Europese landen van o.a.

  • Rivièra Maison
  • Garcia
  • TUI
  • Van Tilburg Mode

Maar we werken niet uitsluitend in winkels, we bouwen en verbouwen woonhuizen, maken keukens, kasten en ergonomische thuiswerkplekken op iedere denkbare maat en we verzorgen de afwerking van wanden en plafonds, zetten en leggen tegels, schilderen en behangen. Door onze jarenlange, gezamenlijke ervaring werken we snel en zijn we zeer flexibel. Grote projecten voor investeerders of kleine verbouwingen voor particulieren, wij kunnen het aan en helpen u graag en snel.