Hout Accent

Hout Accent is een zelfstandige onderneming onder leiding van twee vakmensen, die samen met een uitgelezen groep ervaren vaste en flexibele medewerkers, projecten realiseert in de bouw & verbouw van woningen en winkels.

Opdrachten van bedrijven en particulieren kunnen  bestaan uit timmerwerk, de afwerking van muren, plafonds en vloeren, behangen en schilderen tot het maken van meubels, thuiswerkplekken en keukens op maat. Maar ook voor het bouwen of verbouwen van complete woningen draaien wij onze hand niet om.

Ons team medewerkers (vast & flexibele) beheerst alle nodige disciplines en onze compleet ingerichte werkplaats is voorzien van de modernste machines, waardoor we veel van de werkzaamheden onder eigen dak kunnen voorbereiden. Maar als er tijdens de uitvoering van het project op verzoek van de klant toch iets moet veranderen, dan kunnen we dat meestal ter plekke realiseren. Wel zo handig als we ergens in het buitenland een klus moeten klaren.

En “Zo als zijn erf is kent men de boer” nemen wij ook ter harte; wij zorgen voor een nette montage en uitvoering door direct op te ruimen en een veilige werkplek te onderhouden.

Lees op ‘Over Hout Accent‘ meer over ons bedrijf of neem een kijkje bij Impressies‘ om een indruk wat wij doen. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.